EXTERIOR
DECOR Ltd.
Landscape design
Услуги
Косене на трева и тревни площи

Предлагаме на вашето внимание косене на различни видове тревни площи. Косене на висока трева и почистване на запустели парцели и терени, почистване на дворове. Ние предлагаме, както еднократно косене на вашите тревни площи, в дворовете и градините ви, така и абонаментната им поддръжка. След всяко косене се извършва почистване на терена и настилките покрай тревните площи. Ние разполагаме с професионална градинска техника и инструменти за бързо и качествено косене на треви в частни и обществени градини, паркове, хотели, къщи, вили, офис сгради, покривни градини, площи пред магазини и хипермаркети, частни дворове и др.КОСЕНЕ НА ИЗБУЯЛИ ТРЕВИ, ПЛЕВЕЛИ И ИЗДЪНКИ С МОТОРНИ ТРИМЕРИ И КОСАЧКИ

Предлагаме още косене на труднодостъпни места, като скатове, тесни ивици, треви покрай паркинги, детски площадки, резервоари за гориво, покривни градини и др. Косим както треви, така и издънки и по-големи плевели, като при желание те могат да се третират и с препарати за премахването им.КОСЕНЕ НА ТРЕВНИ ПЛОЩИ (ЕЛЕКТРИЧЕСКИ И МОТОРНИ КОСАЧКИ И ТРИМЕРИ)

Косенето може да се извършва с наши инструменти или с ваши, ако имате такива, като при абонамент ние се грижим за поддръжката и профилактиката на техниката.
Косенето на тревните площи трябва да се извършва всяка седмица в сезоните от ранна пролет до късна есен, за да имаме плътен и здрав тревен килим. Другото важно условие за перфектна морава е редовното торене и поливане (автоматизирани поливни системи).

Снимки на затревяване и озеленяване на градини можете да видите тук.

Статии:

Затревяване
Затревяване или зачимяване (полагане на тревен чим)
Подготовка на терена при полагане на тревен чим (зачимяване)
- Мавританска поляна или цветна поляна