EXTERIOR
DECOR Ltd.
Landscape design
Услуги
Озеленяване на тераси и балкони

Петунии на балкона
 Тераса

Озеленяване на тераси и балкони / Аранжиране на тераси и балкони  

Терасата и балкона са идеалното място за развихряне на „зеленото“ въображение за създаване на една малка, но незабравима градина. Уникалността й зависи изцяло от вашите предпочитания за дизайна на мебелите, съдовете за цветя и самите растения. При подбора на растителността трябва да ни води изложението и размера на терасата или балкона, за да подберем подходящи екологични условия, най-близки до естествените такива за всяко растение. Важно е да се знае, че на тераси и балкони с източно изложение растителността се чувства и  развива най-добре. На такива със северно изложение е нужен подбор на растения харесващи по-малко светлина, а на тераси и балкони със южно изложение е задължително използването на сухоустойчиви видове, като тези подходящи и за скални градини. 

Саксии на терасата Аранжиране на тераса 
 
Озеленяване на балкони и тераси / Аранжиране на балкони и тераси
 
Терасата и балкона са естествено продължение на интериора на вашия дом. При едно по-модерно обзавеждане можем да наблегнем на изчистени като дизайн мебели с повече метални елементи, както и на изчистени от детайли саксии от изкуствени материали, но ако имаме класически интериор е добре да заложим на дървени мебели, скари и класически керамични или дървени саксии.
Навесите са чудесно решение, особено ако става дума за тераса или балкон с южно изложение. Изберете тента, която се прибира, по този начин можете да използвате терасата за солариум, а когато искате да сте на сянка с чаша кафе в ръка просто я разпънете. На тента много лесно се монтира и мъглуваща система, която ще ви охлади перфектно в най-горещите часове на деня. Монтажа оставете на нас, а вие просто се наслаждавайте на мига.


 
Растителността е добре да се подбере в хармония с цвета на дограмата, фасадата и интериора. За всички тънкости по-аранжирането на една тераса или красив балкон, можете да се допитате до нас. Ние можем да направим от вашата тераса красива кокетна градинка, като добавим подходящ акцент или подберем правилната растителност.
Ако искате да имате красиво декорирана и озеленена тераса или балкон, свържете се с нас и ние с радост ще я аранжираме за вас.