EXTERIOR
DECOR Ltd.
Landscape design
Услуги
Градинско осветление и осветителни тела

 
 
Осветлението в градината може да ви осигури много емоции и незабравима атмосфера, която гостите ви ще помнят дълго. Светлината поставена на точното място може да придаде динамика и живот на градината през нощта. Ако имате градина, водна площ, алея или друг архитектурен елемент, който искате да се подчертае, за да му се радвате и в тъмната част от денонощието, имате нужда от градинско осветление. Ние можем да ви предложим различни видове градински лампи и прожектори, които ще доукрасят градината ви и ще и предадат един по-завършен вид, за да и се радвате по всяко време от денонощието, а не само през деня.
Изграждането на градинско осветление е и доста практично от гледна точка на безопасността при преминаването по алеи, плочопътеки, стъпала и др.
Екстериор Декор предлага осветителни тела за градинско осветление на испанската фирма FARO, градинско осветление на италянските фирми SURYA и FUMAGALLI.
 
  
 

Предлагаме на вашето внимание висококачествени осветителни тела и консумативи, както и вентилатори на испанската фирма FARO.

КАТАЛОЗИ:
- ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ
- ЕКСТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ / ГРАДИНСКО ОСВЕТЛЕНИЕ
- ВЕНТИЛАТОРИ
- КОНСУМАТИВИ  

Осветителни тела
Предлагаме на вашето внимание висококачествени осветителни тела и консумативи на италианската фирма FUMAGALLI.  


Осветителни тела
Предлагаме на вашето внимание висококачествени осветителни тела и консумативи на италианската фирма SURYA.