EXTERIOR
DECOR Ltd.
Landscape design
Услуги
Мъглуващи охладителни системи

 

Мъглуващи охладителни системи за градината, двора, терасата, балкона, барбекюто и др.

Екстериор Декор извършва доставка и монтаж на части за изграждане на мъглуващи охладителни системи или така наречените охлаждащи системи с водна мъгла.
Охладете въздуха под сенниците или перголите, чрез водна мъгла, като си поръчате изграждането на Мъглуваща система. За охлаждащата система са нужни: помпа, дюзи и маркучи. Охлаждащите системи осигуряват комфорт на открито с помощта на мъгла под високо налягане, създадена от пулверизирана вода, чрез специални дюзи.
Мъглуващи охладителни системи, ползи:
- Понижава температурата до 10°C, в зависимост от температурата на въздуха.
- Предпазват от насекоми, защото насекомите избягват водната мъгла поради факта, че крилата им се мокрят и те трудно летят в подобна среда; 
- Мъглуващите системи пречистват въздуха, като задържат чрез водните пари праха и други вредни частици и ги свалят на земята;
- Освен всичко друго мъглуващите охлаждащи системи имат и добър декоративен визуален ефект.
Приложение на охлаждането с водна мъгла:
Обикновено мъглуващи системи се монтират за охлаждане в ресторанти, заведения, барове, тераси, шатри, беседки, барбекюта и др. Чрез мъглуващите системи охлаждането е много ефективно и енергоспестяващо, спрямо други системи за охлаждане. Консумация на вода и енергия е незначителна, а ефекта е поразителен.

  

Мъглуващите охладителни системи
са предназначени за охлаждане и овлажняване на места където използването на стандартен климатик е невъзможно и неприложимо.
Предлагаме и готова охлаждаща система с вентилатор работеща автономно от водопровода и е цяла мобилна станция, която спокойно можете да сложите до басейна или някъде в градината и да се радвате на охлаждащия й ефект. Резервоара й побира 20 литра вода, което позволява автономна работа до 4 часа.
Можете да се свържете с нас в контакти и да си поръчате изграждане на мъглуваща охлаждаща система или части за нея.
 
  

Мъглуваща охладителна система за заведения, ресторанти, летни градини, барове, кафенета и др. 

Снимки:
 
Поливни системи
- Охлаждащи системи

Статии:
- Изграждане на Мъглуващи охладителни системи
Поливна система от А до Я
Поливни системи в озеленяването