EXTERIOR
DECOR Ltd.
Landscape design
Услуги
Фонтани и водни ефекти

 

Изграждането на водени ефекти, реки, езера и каскади, внася динамика и живот в една градина. Ролята на Водата като животворен елемент създаден от природата, чрез който нашата планета се явява дом на многообразни живи организми е впечатляваща и няма нищо по-хубаво тя да присъства и в нашите дворни пространства, градини, офиси и градове. Водните ефекти подобряват микроклимата с овлажняването на въздуха, въздействат визуално и ефектно се вписват във всяка една композиция. Те създават и естествен динамичен звуков фон, предразполагащ към почивка. Изграждаме и водни огледала, както и езера подходящи за отглеждане на водна растителност или риби. 
Екстериор Декор предлага на своите клиенти добри решения относно изграждането на градински езера, фонтани, изкуствени реки и водни ефекти. Специализирали сме се и в тяхната поддръжка (почистване, ремонт, зазимяване, отзимяване, подобряване качеството на водата чрез различни препарати и др.).
Нашият екип предлага продуктите на немската компания OASE, която е световен лидер в производството на продукти, предназначени за изкуствени и естествени водни пространства. OASE e производител на фонтани, струйници, дюзи, помпи за фонтани, потопяеми помпи, филтри и филтриращи системи, преливници, скимери, декоративно водно осветление, контролери за управление и аксесоари за езера и водни ефекти. 
При интерес се свържете с нас, чрез формата в контакти, която е най-удобна за вас.