EXTERIOR
DECOR Ltd.
Landscape design
Услуги
Консултации - Озеленяване

Нашият екип от ландшафтни архитекти е готов да се отзове и да помогне по всички въпроси, свързани с различните аспекти на ландшафтната архитектура, а именно:

- интериорно озеленяване - видове растения, дизайн на интериора, зимни градини и др.
- екстериорно озеленяване - озеленяване на градини и дворове
- поддържане на градини и дворове
- паркови елементи - пейки, перголи, беседки и др.
- водни ефекти - изграждане, поддръжка, дизайн на водни площи и др.
- поливни системи
- градинско осветление - изграждане, избор на осветителни тела, поддръжка и др.
- декоративни настилки - от естествени и изкуствени материали
- растителна защита - за здрава и красива растителност
- овощарство
- покривно озеленяване - изграждане, проектиране и поддръжка
- отглеждане на растителни видове (изисквания, особености) и др.

 

Озеленяване - консултации
Стъпка по стъпка - ние сме повече от готови да споделим полезни идеи за това как да се създаде вашата желана градина. С нашите съвети и творчески подход, вие ще разберете, че вашата градина, без значение от размера, съдържа много по-голям потенциал, отколкото сте си представяли!
Стъпка 1: Търсене
За няколко минути потърсете информация за растения, идеи за декорация или каквото се сетите в интернет. На ваше разположение е и нашия сайт и ако си харесате нещо в него свържете се с нас и ние с радост ще го изпълним, както вие желаете.
Стъпка 2: Снимане
Вземете си цифров фотоапарат или телефон и щракнете няколко снимки около къщата си, където искате да се изгради градината ви. Представете си, че разхождате вашите гости в градината си, като се съсредоточава повече върху потенциалните важни части на които искате да се акцентира, както и набелязвате въпроси, които искате да обсъдите с нас.
Стъпка 3: Заснемане /замерване/
Ако имате геодезична снимка на дворното си пространство и къщата можете да го принтирате, или ни го донесете в електронен вид, за да можем ние бързо и лесно да скицираме идеите си по време на разговора с вас.
Стъпка 4: Свържете се с нас
В контакти можете да намерите нашите координати. Ние ще организираме среща в подходящо за вас време. Най-добрия вариант е да се срещнем направо на мястото, където ще се изгради градината ви. На нашия email можете да изпращате всякаква информация относно запитването.
Стъпка 5: Посещение
На място ще обсъдим вариантите за планиране и изграждане на двора и евентуалния срок за изработка на проекта и градината, както и бюджета, който трябва да отделите. Добре е да сте наясно колко сте готови да инвестирате, за да знаем и ние какво да планираме. Една градина няма конкретна цена, без избистрянето на конкретните параметри по изграждането й.