EXTERIOR
DECOR Ltd.
Landscape design
Услуги
Поддръжка на градини

 

Поддръжка на градини, дворове, паркове, междублокови пространства, офис сгради, покривно озеленяване, промишлени сгради, градини към ресторанти, детски градини и др. 

Добре е да не забравяте, че  красотата на вашата градина до голяма степен зависи от редовната и навременна поддръжка. В зависимост от желанието на клиента тя може да бъде еднократна или абонаментна поддръжка на градини
Не си струва да се изгради градина или двор, ако след изграждането и не се предвижда постоянна и качествена поддръжка. Ние предлагаме всички дейности, които гарантират  доброто развитие на засадените растения и тревните площи.

 

Абонаментната поддръжка на градини, дворове и зелени площи включва:
- подрязване на храсти (оформянето им като бускетни форми или живи плетове в двора и градината)
- оформяне короните на дърветата (редовно подрязване и почистване от изсъхнали клони, както и пролетно и зимно подрязване на декоративни и овощни дървета)
- плевене (ръчно плевене на тревните площи и на дървесно-храстовите групи в градината)
- окопаване (оформяне на кантове - окантяване и прекопаване на почвата за по-добра аерация на растителността
- торене с минерална и оборска тор (месечно и сезонно торене на тревните площи и растителността)
- косене (в зависимост от желанието на клиента, но препоръчително минимум един път в седмицата, за да имаме добре изглеждаща тревна площ)
- аериране (подобряване на аерацията на тревните площи)
- вертикутиране (разрохкване на повърхностния слой почва)
- подмяна на заболели или изсъхнали  растения (при невъзможно излекуване със средствата на растителната защита или при влошени декоративни качества)
- събиране на паднали листа и растителни отпадъци (през сезона и най-вече есента)
- ремонт на техника и инструменти (отстраняване на повреди при нужда, както и препоръка за покупка)
- изхвърляне на отпадъците след поддръжка на градината (листа, клони, окосена трева и др.)
- растителна защита (третиране на растителността с подходящи инсектициди, хербициди и фунгициди, борба срещу къртици, голи охлюви и др.)
- зазимяване и отзимяване на градини и дворове (връзване на растения, увиване на топлолюбиви видове, резитба преди зимата и напролет, зазимяване и отзимяване на поливни системи и мъглуващи охладителни системи, наторяване и др.)

 

ПОДДРЪЖКА НА ГРАДИНИ И ДВОРОВЕ - Екстериор Декор ООД

През летните месеци се налага ежедневно поливане на тревните площи, това е ангажимент, който оскъпява много поддръжката на зелените площи. Автоматизираната поливна система значително улеснява поддръжката на вашата градина, двор или интериорна растителност. Не чакайте растенията да прерастнат и тревата ви да се напълни с плевели. Поддръжката на една красива градина е постоянен процес, чрез който градината "израства" пред очите ви, ставайки все по-красива и даваща повече поводи за релакс и партита на открито. Всеки двор има нужда от навременна грижа. Не изпускайте момента да се свържете с нас. За да имате едно райско кътче трябва да се погрижите за него професионално и навременно. 

Поддръжка на градини Поддръжка на градини

ПОДДРЪЖКА НА ГРАДИНИ И ДВОРОВЕ - Екстериор Декор ООД

Галерия:
Поддръжка на градини

Статии:
Поддръжка на градини
Поддръжка на градини - поддръжка на тревни площи
Зазимяване на градини