EXTERIOR
DECOR Ltd.
Landscape design
Услуги
Интериорно озеленяване

ЗЕЛЕН ОФИС - е инициатива на Екстериор Декор за едно по-красиво и по-зелено работно място.

ЗЕЛЕН ОФИС - е инициатива на Екстериор Декор за едно по-красиво и по-зелено работно място.
Растителността в офиса подобрява въздуха и намалява негативните излъчвания от компютри, скенери, принтери, офис мебели, мазилки, бой и др. Освен това една тематична градина с воден ефект, растителност и декоративни елементи може да ви ободри и успокои, за да си вършите по-лесно зададената ви работа. Както знаем зеления цвят като фон успокоява очите и психиката. Можем да ви предложим много интересни решения, за да не се чувствате отделени от природата, а да се докоснете до нея чрез интериорното озеленяване, което ние ще ви предложим. Доброто съчетание на интериора и елементите на вътрешното озеленяване е наша грижа, за да ви е удобно и приятно дори в офиса.
Статистиката показва следното:
- 84% от хората вярват, че стайните растения в офиса увеличават производителността на персонала;
- 91% от хората считат, стайните растения внасят "топлина" в помещенията;
- 98% казват, че стайните растения в местата за посрещане на посетители, създават гостоприемна атмосфера.
Подобрете качеството на въздуха в офиса - ЗЕЛЕН ОФИС.

Обикновено на интериорното озеленяване не се обръща достатъчно внимание, макар че всички растения, независимо дали са в градината, офиса или стаята, носят своето очарование и уют.
През последните години все повече се усеща необходимостта от Интериорно озеленяване. В урбанизираната среда, в която живеем и се трудим, контакта ни с природата е много ограничен. Екипът ни осъзнава това и ви предлага разнообразни идеи в изграждане на приятна среда в интериора с подходящата растителност и декоративни елементи. Грижата за растителността често се оказва трудна и поради тази причина предлагаме и поддръжката й.ИНТЕРИОРНО ОЗЕЛЕНЯВАНЕ / ИНТЕРИОРНА РАСТИТЕЛНОСТ / ВЪТРЕШНО ОЗЕЛЕНЯВАНЕ

На пазара има голямо разнообразие на растения, саксии, и декоративни елементи, които биха допълнили обзавеждането на офисите и домовете ви. Много е важен избора на подходящи растения за интериорно озеленяване, които да са в унисон с цялостния дизайн на всяко отделно помещение. Избора оставете на нас, спрямо условията на помещението и изискванията на растенията за интериорно озеленяване, подбрани от най-добрите градински центрове в страната.

 

Растителността използвана за интериорно озеленяване освен естетическа полза има и практическа, а именно пречистването на въздуха от различни химикали и прах.
Ние изпълняваме и капково напояване за вашите саксийни растения. Поливната система би ви спестила доста трудности, съпътстващи отглеждането на растителността.
Ако сте решили да изградите своя оазис във вкъщи, а именно зимна градина, не се бавете, а се свържете с нас. Чрез контакти ще ни намерите бързо и лесно.

НИЕ ЗАВЪРШВАМЕ ИНТЕРИОРА ПО НАЙ-ДОБРИЯ НАЧИН - ЧРЕЗ ПРИРОДАТА !

Интериорно озеленяване Интериорно озеленяване Интериорно озеленяване

ИНТЕРИОРНО ОЗЕЛЕНЯВАНЕ - ЧАСТНИ ИМОТИ, ОФИС СГРАДИ, БОЛНИЦИ, ДЕТСКИ ГРАДИНИ И ДР.

Не е нужно да се притеснявате за торене, почистване, подрязване или вредители.
Ние се грижим за всичко вместо вас!


Галерия:
Интериорно озеленяване

Статии:
Интериорно озеленяване на офиси
Подобряване качеството на въздуха по естествен начин, чрез интериорно озеленяване
- Интериорно озеленяване - растителност за спалнята
- Интериорните цветя в началото на пролетта
 
КАТАЛОЗИ САКСИИ за интериорно и екстериорно озеленяване