EXTERIOR
DECOR Ltd.
Landscape design
Услуги
Затревяване

Затревяване с тревно семе Изграждане на тревни площи 

ЗАТРЕВЯВАНЕ С ТРЕВНИ СМЕСКИ ЗА СЛЪНЦЕ, СЯНКА, СПОРТ, ЦВЕТНА ПОЛЯНА, ЯПОНСКА ПОЛЯНА

Изграждане на тревни площи, чрез:
Затревяване с тревно семе:
За да има живот и колорит в дворното пространство е необходимо преди всичко в градината да се създаде добър фон. Най-приятен за окото е цветът на зелената свежа трева. Върху мекия тревен килим спокойно ще можете да се разхождате боси, да си организирате барбекю, да спортувате или да оставите децата ви да си играят спокойно, без да се притеснявате, че ще се изцапат или наранят. След всяка коситба ще можете да се наслаждавате на приятния аромат на окосената свежа трева. Добрият вид на тревата, след затревяване, зависи изключително от ежедневното равномерно поливане на площта и от регулярната поддръжка. Първоначален ефект от затревяване с тревно семе се постига след около две-три седмици, при слънчево и топло време.
Изграждане на тревни площи, чрез:
Затревяване с тревен чим (зачимяване): За разлика от затревяване с тревно семе, полагането на тревен чим е с моментален ефект, като тревната площ може да се използва непосредствено след полагането на чима.
За да получите актуална оферта за затревяване или полагане на тревен чим, можете лесно и бързо да се свържете с нашите специалисти, които ще ви направят оферта за изграждането на исканата от Вас тревна площ. Контакти Екстериор Декор.

Затревяване с тревно семе  Затревяване с тревно семе

ЗАТРЕВЯВАНЕ С ПОЛАГАНЕ НА ТРЕВЕН ЧИМ ЗА СЯНКА, СЛЪНЦЕ И СПОРТ

Снимки на затревяване и озеленяване на градини можете да видите тук.

Статии:

Затревяване
Затревяване или зачимяване (полагане на тревен чим)
Подготовка на терена при полагане на тревен чим (зачимяване)
- Мавританска поляна или цветна поляна