EXTERIOR
DECOR Ltd.
Landscape design

Начало >   Статии > Дизайн на градини

img Дизайн на градини

Под Дизайн на градини се има предвид изграждане на цялостна идейна концепция за това как трябва да изглеждат вашите градини. А именно, къде да са отделните елементи, с какво да се съчетаят те и какви са особеностите на терена (изложение, почви, водни запаси и др.). 
Жилищното озеленяване е уникално, тъй като то е лично и в най-общия случай е ваше дело с дейната помощ от наша страна. Нашата работа е да ви помогнем да избистрите концепцията си и да я реализираме по най-правилния и ефектен възможен начин.
Както може да се очаква, стиловете и изразяването на нашите жилищни проекти са разнообразни и отразяват ценностите и вкусовете на нашите клиенти.
 
Озеленяване на жилища Дизайн на градини Озеленяване на жилища
 
Общи теми в нашия дизайн са "спокойствието" и "динамиката", изразени чрез подбора и подреждането на особеностите на ландшафта и растенията в различните градини. Използването на местни и устойчиви растения създава една богата и приятна среда за отдих, която не изисква много поддръжка, което от своя страна се явява едиин огромен плюс за вас при последвалото поддържане на тези градини.
Ние се стремим да създадем на открито уютни градини, които са свързани като дизайн с интериора и архитектурата на къщата ви и с околните пространства. Нашия градински дизайн се състой от различни елементи, като: каменни реки, подпорни стени, огради, пътеки, беседки, алпинеуми, фонтани, езера и др. Елементите включени в нашия градински дизайн са добре паснати и отделните пространства преминават плавно едно в друго с цел създаване на хармония и спокойствие за вас и вашето семейство. Дизайна на една градина е тясно свързан и с материалите който се използват. За нас градинския дизайн е нещо повече от работа, той е нашия живот. Ако искате да имате една различна и неповторима градина ние можем да ви я проектираме, изградим и поддържаме без компромиси с качеството и винаги сме готови да помогнем, за да се чувствате спокойни и доволни от добре свършената работа. За повече информация относно градинския дизайн можете да се свържете с нас като посетите страницата ни Контакти и изберете удобна за вас форма за запитване.

Снимки на:   Поддръжка на градини, Поливни системи - от Екстериор Декор

Тагове: поддръжка на градиниозеленяванезатревяванеполагане на тревен чим,  поливни системи

Други статии:

Дизайн на градини
Мавританска поляна или цветна поляна
Подготовка на терена при полагане на тревен чим (зачимяване)
Подобряване на качеството на въздуха по естествен начин
Интериорно озеленяване на офиси ...
Изграждане на зелен паркинг ...
Капково напояване или капково поливане
Покривни градини
Луковични цветя
Затревяване или зачимяване ( полагане на тревен чим ) 
Японски градини - Традиционни стилове
Поддръжка на градини
Поливна система от А до Я 
Стимулиране на петте сетива в градината
Екстериорен дизайн, планиране и проектиране.
Поддръжка на градини – поддръжка на тревни площи
Затревяване
Озеленяването – дейност която все още се пренебрегва у нас
Алпинеум (Скален кът)
Поливни системи в озеленяването
Овощните дървета
Фън-Шуй