EXTERIOR
DECOR Ltd.
Landscape design
Галерия
Озеленяване на градини

Озеленяването или изграждане на зелени площи е динамичен и многостранен процес включващ много мероприятия, като: подготовка на терена, доставка на растителен материал, засаждане, изграждане на поливна система, изграждане на настилки, изграждане на градинско осветление, изграждане на скални кътове (алпинеуми), затревяване, зачимяване и др.
Целта на тази галерия е да придобиете представа как изглеждат част от нашите обекти, които са в процес на озеленяване или са вече изградени. Показали сме снимки със затревяване и затревяване чрез полагане на тревен чим, снимки на изграждане на зелени паркинги и затревяването им, изградени скални кътове (алпинеуми), снимки с изграждане на плочопътеки на тревна фуга, изграден паркинг с бетонни паркинг елементи и затревяването им, груба обработка на терена с подходяща техника, снимки с аранжиране на растения – дървета, храсти и цветя, засаждане на декоративна растителност, както и няколко парково-архитектурни елементи – делви с цветя, саксии, градински лампи, дървена решетка за увивна растителност, чешма и др. Накратко – галерия ОЗЕЛЕНЯВАНЕ НА ГРАДИНИ - снимки на градини / снимки на дворове.
За да добиете по-ясна представа, какви точно услуги свързани с озеленяването предлага нашия екип, можете да отворите страницата ни Услуги - озеленяване, където сме описали всичко подробно за всяка наша услуга и дейност, която извършваме.

Галерия